Kako se registrovati?

VIP Broker je za svoje klijente obezbjedio razne dodatne usluge i povoljnosti. Pored wap portala, sms servisa, nasi klijenti mogu polucasovno da prate kretanja na trzistu kapitala, a uskoro ce moci i da prate svoj portfolio - online, da trguju ( kupuju ili prodaju ) akcije crnogorskih preduzeca i fondova kao i obveznice stare devizne stednje!

Nasi korisnici vec sada imaju uvid u detaljne analize preduzeca ( prospekte sa bilansima stanja i uspjeha - vlasnicka struktura kao i kretanja trgovine u proteklom periodu ) koje im sluze da pravovremeno i na pravi nacin iskoriste date informacije .

Svi nasi klijenti koji zele da koriste online servise moraju imati sklopljen ugovor sa nasom kucom kao i nalog o kupovini hartija od vrijednosti sa minimalnim ulogom 5 000 EUR-a. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte!


.........................................................................................................................................................................................................

[ vrh strane ]
Korisničko ime:  
Password:            
                                  
.......................................................
                                    Kako se registrovati?
 
Simbol:        
Berza:          
                       
.......................................................
                        Pregled svih hartija!